Arrangementen

Hebt u een bijzondere verjaardag te vieren? Is er een familiefeest of vriendendag op komst? Dan kunt u een zondagconcert in de Dorpskerk in uw programma opnemen. Voor groepen hanteren wij aantrekkelijke kortingen op de toegangsprijzen, inclusief een speciale ontvangst en een drankje na. Of geeft u bijvoorbeeld op zaterdagen de voorkeur aan een historische rondleiding, met een bezoek aan de kerk, de tuin en de omgeving? Voor deze en andere arrangementen kunt u contact opnemen via info@dorpskerkbloemendaal.nl.

Groepskorting concerten

Aan groepen vanaf 10 personen kan een reductie van 20 % op de ticketprijs worden aangeboden. De toegangsprijs wordt dan geen € 15,- maar € 12,- per ticket.

Dit geldt voor de concerten die door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk zelf worden georganiseerd. Voor de concerten die door de Organisatie Oude Muziek of door Holland Music Sessions worden georganiseerd geldt deze korting niet.

Om voor deze korting in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met Wim van Barneveld via wimbarn@hotmail.com.

Na overmaking van de kosten op rekeningnummer NL47 INGB 0007 3286 88 t.n.v. Stichting Vrienden Dorpskerk te Bloemendaal, onder vermelding van het aantal personen en het betreffende concert, liggen de kaarten voor aanvang van het concert klaar bij de kassa.